Detta är Traneko

Marknadsledande rådgivning och projektledning

Traneko grundades 2009 av Karl-Jimmy Samuelsson efter många aktiva år inom företagsmäkleri. Målet var redan från början att erbjuda marknadsledande projektledning och rådgivning vid företagsöverlåtelser och ägarskiften. För att kunna erbjuda marknadsledande rådgivning och projektledning krävs både juridisk och ekonomisk expertis tillsammans med en stor erfarenhet och transaktionsvana.

Traneko kan idag med stolthet erbjuda en av marknadens absolut främsta rådgivning och projektledning vid företagsförsäljningar, företagsförvärv och ägarskiften med en stor portion nytänkande och engagemang. Företagsöverlåtelser är vår största passion och vi strävar alltid efter att bli bättre.

Med vår erfarenhet som rådgivare och projektledare i över 500 företagsöverlåtelser och ägarskiften i kombination med bred kompetens inom juridik, ekonomi, skatt och förhandling skapar vi rätt förutsättningar för optimala företagsöverlåtelser på alla plan.

Vi är en engagerad och nytänkande rådgivare och projektledare som har förståelse för ägare, verksamheten, branschen och marknaden samt har ett stort nationellt och internationellt nätverk.

Vår vision är att erbjuda marknadens bästa och mest kompletta rådgivning och projektledning vid företagsöverlåtelser och ägarskiften.

Vårt mål är att vara det självklara valet av rådgivare och projektledare vid företagsförsäljningar, företagsförvärv och ägarskiften i medelstora och stora onoterade bolag.

Varmt välkommen ombord hos oss på Traneko!

Utvecklad av Webdom
Kontakta oss
/
sv